Srednji menadžment i eksperti

Pronalaženje i odabir kandidata za srednju menadžersku razinu i specijalističe pozicije uključuje korištenje internih baza podataka, aktivno traženje i oglašavanje. Ako je konvencionalnim oglašavanjem moguće propustiti identifikaciju potencijalnih kandidata, paralelno primjenjujemo i aktivno traženje.

Top menadžment

Postupak aktivnog traženja i konzaltinga koristimo u traženju kadrova za pozicije na razini uprave i visokih izvršnih direktora. To je sofisticirani proces. Cilj je postići konsenzus klijenta i konzultanta u traženju i predlaganju kompetentnih i motiviranih kandidata za pozicije u top menadžmentu. Razumijevanje strategije, korporativne kulture kompanije od ključne je važnosti. Strategijom traženja definiraju se ciljne industrije, kompanije i pojedinci. Kandidate tražimo i izvan granica Hrvatske. Internacionalne zadaće obavljamo samostalno ili kroz poslovnu umreženost.

Traži

Tko je online

Imamo 421 gostiju i nema članova online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok